Neptun

Illustrasjonsbilde barn leker

Åpningstider:

Aktivitetsskolen har åpent hver skoledag fra kl. 07:30 og frem til undervisningen begynner. Denne tiden kaller vi ”morgenåpning”. Når skolen begynner, stenger vi og åpner igjen ved skoleslutt. Basene M- og S- Neptun stenger kl. 16.15 grunnet skoletransport.

Skolefritidsordningen er åpen alle virkedager unntatt lørdag, søndag og helligdager, offentlige fridager og jule- og nyttårsaften. Aktivitetsskolen holder stengt hele juli måned.

Måltider:

På Aktivitetsskolen serverer vi mat på tirsdager og fredager. Vi lager forskjellige retter, fra brødmat til hjemmelagede grønnsaksupper, frukt og yoghurt.  Vi prøver så langt det er mulig å lage enkel, men sunn og god mat fra bunnen av. Det utarbeides en menyplan for hver måned som blir lagt på forsiden. Denne vil variere noe fra måned til måned.

Slik jobber vi på aks neptun:

Til grunn for de pedagogiske planer ligger Rammeplanen for aktivitetsskolen og Oslo standarden for aktivitetsskolen. Les mer her:  https://www.oslo.kommune.no/skole-og-utdanning/aktivitetsskolen/

Vi vil legge ut månedsplaner på vår hjemmeside, under punktet "Ukeplaner".

Hvordan få plass ved aks?

• Du må søke for å få plass i Aktivitetsskolen (Søknadskjema finnes på Oslo Kommunes skjemaportal, velg først "utdanning/skole/Aktivitetsskole", så "Aktivitetsskole, søknad om plass" og "Bydel St. Hanshaugen" for å finne Marienlyst skole).
  • Alle elever i første trinn, med skoleplass på Marienlyst, er garantert plass ved Marienlyst Aktivitetsskole.
  • Søknadsfristen er 1. april, men den er vanskelig å overholde pga. fritt skolevalg.

Dersom dere får plass ved Marienlyst etter 1. april ber vi dere sende inn søknad så raskt som mulig.